SMSlån och snabblån på nätet upp till 10,000 kr – Folkia

Folkia är en svensk snabblångivare som erbjuder svenska kunder att låna från 1,000 kronor upp till 10,000 kronor helt utan säkerhet direkt på internet. Folkia är en av Sveriges ledande snabblångivare och med enkel och kostnadsfri låneansökan är företaget ett populärt alternativ för den som vill låna pengar.

Vill du låna pengar eller läsa mer om lån hos Folkia? Klicka på länkarna nedan!

  1. Ansök om lån upp till 5,000 kronor hos Folkia här!
  2. Ansök om lån upp till 10,000 utan säkerhet hos Folkia här!

Hos Folkia får du alltid snabbast möjliga handledning för din låneansökan och ofta tar det tar inte mer än ett par minuter att få besked om du blir beviljad ett internetlån eller inte direkt på skärmen.

Så fungerar internetlån hos Folkia

Folkia erbjuder snabba lån direkt över internet upp till 10,000 kronor!

Låna upp till 10,000 kronor direkt på internet utan säkerhet genom Folkia. Bild: Folkia.se

Med ”Folkialånet” som Folkia valt att kalla sitt vanligaste lån så kan du mycket enkelt låna mellan 1,000 kronor och 10,000 kronor utan att behöva lämna någon säkerhet. Du ansöker om lånet direkt på nätet och pengarna sätts sedan in på ditt bankkonto snabbt och enkelt. Löptiden för Folkias lån är alltid 30, 60 eller 90 dagar. Om du väljer att betala av dina lån över 60 eller 90 dagar så är det avbetalning var 30:onde dag som gäller.

För att kunna få din låneansökan beviljad genom Folkia måste du vara minst 18 år gammal. Du måste också ha någon form av taxerad inkomst samt att du måste vara folkbokförd i Sverige och ha varit så de senaste två åren. Tyvärr har Folkia inte möjlighet att bevilja snabblån till någon som har betalningsanmärkningar.

Du ansöker snabbt och enkelt genom att fylla i Folkias låneformulär där du mycket enkelt väljer hur mycket pengar du vill låna, hur länge du vill låna pengarna, ditt personnummer samt ditt mobiltelefonnummer. Där efter klickar du i rutan där du bekräftar att du har läst Folkias villkor och sedan är det bara att skicka iväg ansökan! Vill du läsa mer om lån hos Folkia? Klicka dig då in till sajten långuide genom länken.

Pengarna betalas ut omgående till ditt bankkonto

Folkia strävar efter att betala ut dina pengar direkt till ditt bankkonto så snart som möjligt efter det att du fått din låneansökan godkänd. Om du exempelvis ansöker om att låna pengar på vardagar innan klockan 13 så överförs pengarna till ditt bankkonto redan samma dag mellan klockan 15 och 17. Om du ansöker om ditt lån efter klockan 13 på vardagar så överförs pengarna redan nästkommande vardag. Det kan sedan variera hur lång tid det tar för pengarna att nå ditt privata bankkonto beroende på vilken bank du har konto hos.

Leave a Reply